Επαγγελματική Φωτογράφηση & Χρήση Drones

 Στην Digital Flakes συνδυάζουμε την επαγγελματική φωτογράφηση με την πρωτοποριακή τεχνολογία των drones για να προσφέρουμε μοναδικές και αξέχαστες εικόνες. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο απαθανατίζουμε την ομορφιά του κόσμου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες και ιδιώτες.

1. Εναέρια Φωτογραφία & Βίντεο: Χρησιμοποιώντας την πτήση των drones, απαθανατίζουμε εντυπωσιακές αέριες φωτογραφίες και βίντεο, ιδανικές για ακίνητα, τουρισμό και άλλες υπηρεσίες.

2. Στιγμιότυπα Εκδηλώσεων: Απαθανατίζουμε μοναδικές στιγμές από εκδηλώσεις, γάμους, και ειδικές περιστάσεις με εξαιρετική αισθητική και τεχνική. 

3. Επαγγελματική φωτογράφηση: Αναλαμβάνουμε φωτογραφίες φαγητού και ποτών, φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς αλλά και φωτογραφίες μοντέλων, ρούχων, αξεσουάρ.

Τεχνολογία & Πάθος

 Στην Digital Flakes αγαπάμε την τεχνολογία και την τέχνη της φωτογραφίας. Τα drones μας είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και οι φωτογραφίες μας αντανακλούν την αγάπη μας για την τέχνη.

Product Photography

Food & Drink Photography

Advertising Photography

Drone Photography